V letní sezóně 2023 aktuálně nabízíme poslední volné termíny na min 4 noci se slevou 20%, cena apartmánu za noc vás tedy vyjde na 1750 Kč. Podívejte se na volné termíny do sekce Ceník a rezervace a do objednávkového formuláře zadejte do poznámky heslo “Léto 2023”.

Jeseníky toho nabízejí mnoho i v letním období. Pobyt ve zdejších horách navíc přináší i řadu zdravotních výhod, lokalita patří k těm s nejčistším ovzduším ve střední Evropě.

Davy turistů většinou míří na Praděd, či Bílou Opavou, ačkoli tato místa určitě stojí za návštěvu, vy si můžete vybrat z mnoha jiných tras, kde jste téměř sami (viz také naše sekce Volný čas a tipy na výlet).

Naše ubytování se nachází v lokalitě mimo veškeré hlavní cesty v oblasti Horní Václavov, jsou to asi 4 km od Malé Morávky.  Autem jste za 5 až 10 min v turisticky atraktivních místech: Karlov, Bílá Opava, Karlova Studánka, rozhledna Nová Ves, parkoviště Hvězda jako výchozí místo pro výjezd autobusem na Ovčárnu a dále na Praděd, chatu Švýcárna nebo Velký kotel.

Rodinám s dětmi doporučujeme hledání pokladu (cestickou.cz), nenáročné trasy jako jsou okruhy Malou Morávkou, Karlovem nebo trasa na Rolandův kámen, výjezd lanovkou v Karlově a nahoře návštěvu minizoo nebo Novou Ves s rozhlednou a nádherným dřevěným hřištěm.

U apartmánu vše v létě nádherně kvete, z terasy můžete pozorovat krásné západy slunce, na zahradě si natrháte čerstvé byliny nebo drobné ovoce. Večer můžete využít zahradí gril nebo ohniště.

Pro hosty vždy každý apartmán pečlivě chystáme a těšíme se i na vaši návštěvu 🙂

Jeseníky v létě